Yhteislenkit maantiellä

Kaikille maantielenkeille ilmoittaudutaan etukäteen Nimenhuuto palvelussa, jotta muutkin näkevät ketä on tulossa mukaan. Lenkkien tarkempi reitti löytyy myös Nimenhuudosta tai tapahtumakalenterista. Mahdollisista muutoksista pyritään tiedottamaan kaikille tapahtumiin ilmoittautuneille viimeistään 12 tuntia ennen tapahtuman alkua. Muutokset näytetään myös tapahtumakalenterissa.

Kaikkien lenkkien lähtöpaikkana toimii Sporthammer pyöräliike (Vihdintie 3) Nummelan keskustassa.

Perusohjeita yhteislenkeille:
– Kypärän käyttö lenkeillä on pakollista.
– Tarkista pyöräsi kunto ennen lenkkiä. Varmista, että pyörä on turvallinen ajaa.
– Ota mukaan polkupyörän huoltovälineet (varasisäkumi, rengasmuovit, pumppu, monitoimityökalu). Harjoittele sisäkumin vaihtoa etukäteen. Kaikki ongelmat hoidetaan yhdessä ja saat apua ongelmatilanteissa.
– Ota puhelin/rahaa mukaan pyörän korjaamattoman vian tai onnettomuuden varalta. Lenkin vetäjä on varustautunut EA laukulla.
– Pukeudu sään mukaan. Varaa mukaan riittävästi juotavaa ja lisäenergiaa energiapatukoiden/-geelien muodossa.
– Noudata annettuja ohjeita sekä yleisiä liikennesääntöjä. Muista, että yhteislenkillä edustat niin pyöräilijöitä kuin myös omaa seuraasi. Hlaumme edistää pyöräilyä!
– Unohda soolosuoritukset. Lenkeillä liikumme yhdessä.
– Jos jäät kesken lenkin pois, ilmoita lenkin vetäjälle.

Huomio, että osallistut lenkeille omalla vastuulla ja huolehdit itse vakuutusturvastasi. Suomen Pyöräilyunioni ry:n jäsenseuran jäsenenä voit hankkia harrastajan fillaripassin. Lisätietoja löydät http://www.pyoraily.fi/lisenssi/